2 Mart 2012 Cuma

Lisanslı Futbolcu Menajerliği Sınavı Hazırlık Kursu Baslıyor

Ülkemizde özellikle spor pazarlama konusunda ve menajerlik sistemi ile ilgili birçok eksikliklerden dolayı 2011 sonu itibari ile sportif pazarlama ve iletişim yönetimi danışmanlığı veren 'ZOOM IN SPORT' isimli ajansımızı faaliyete geçirdik.




Lisanslı futbolcu temsilciliğini bir meslek olarak profesyonel bir biçimde yapmak isteyen birçok aday bugüne kadar blogumuz üzerinden bize ulaştı.Bizlerde 'ZOOM IN SPORT' bünyesinde bu konuda destek almak isteyen adaylar için ilk 'Menajerlik Kursu'muzu 24 Mart 2012 Istanbul'da düzenledik ve ilk dönem %75 başarı oranı ile menajer adaylarımız resmi belgeleri aldılar. Yeni döenm Kursumuz 14-15 Temmuz 'da düzenlenecek ,kurs ile ilgili detayli bilgiyi www.zoominsport.com'dan öğrenebilir, iletişim formunu doldurarak kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgileri alabilirsiniz. Kurs İçeriği ;
FIFA Yönetmeliklerine ait temel konular adaylara aktarılacaktır.
 - Aktarılan konular ve gecmis donemlerde cikan FIFA Sorularınn nasil çözüleceği paylaşılacaktır. - FIFA sorularinin cözüm ve teknikleri adaylara aktarılacaktır.
- Konuk menajerler onculugunde takim ve oyuncu iliskisi kurmaktan, transferlerde dikkat edilmesi gereken tum konular Workshop’ta sunulacaktir.
 - Sn Umit Ozkan onculugunde Spor ve Sporcu Pazarlamasi konusu workshop’ta sunulacaktir.
 - Kurs sonunda adaylar talimatlarda ki bilgileri sorularda nasil kullanabileceklerini ve futbol pazarlamasindaki temel dinamiklerin nasil isledigini ogreneceklerdir.
- Kurs Programi 14- 15Temmuz gunu 09:00 -18:00 arasinda İstanbul’da Taksim'deki ofisimizde verilecektir. - Kurs içeriği ve dökümanlar Türkçe olarak verilecektir.

2 yorum: